При направения оглед по абонатни станции в Пловдив беше установено,

...
При направения оглед по абонатни станции в Пловдив беше установено,
Коментари Харесай

Проблем с парното? Вероятно съседите правят ремонт

При направения оглед по абонатни станции в Пловдив беше открито, че в някои жилищни здания към момента се правят поправки по вътрешните отоплителните сградни съоръжения от страна на живущи, като в тези случаи инсталациите сe дренират (източват). В резултат, в тези здания все още към момента нямат отопление, оповестяват от EVN Топлофикация.

Ето за какво сдружението припомня още веднъж на своите клиенти, които все още правят поправки по отоплителните тела и сградните отоплителни съоръжения, да приключат с ремонтите действия в оптимално къси периоди, след което да уведомят сдружението – на тел. 0700 1 7898 и със известие на абонатната станция. Едва по-късно може да се запълнят инсталациите и да се започва отоплението.

Ето и още потребни препоръки от EVN Топлофикация:
За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване. Препоръчваме клиентите да ревизират самостоятелните разпределителни устройства (ИРУ) по радиаторите. В случай, че екранът на устройството е без показания да се извърнат към своя топлинен счетоводител. EVN Топлофикация поучава клиентите си да изберат отдалечения доклад на уредите за дялово систематизиране в парцелите. Неговите преимущества са безспорни: ежемесечнo отчитане и сметки с действителното ползване, като отпадат планирани дялове; отпадат изравнителните сметки, няма потребност отчетник да влиза в парцела, ясни и разбираеми фактури. И не на последно място - понижаване на опцията за непозволено потребление на сила.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР