При наличието на 2 800 000 регистрирани леки автомобила в

...
При наличието на 2 800 000 регистрирани леки автомобила в
Коментари Харесай

Трабант-ремарке, голи в транспорта и много, много каруци: Куриозите по БГ пътищата

При съществуването на 2 800 000 регистрирани леки автомобила в България куриозните обстановки на пътя не са оригиналност.

Пътят сред Раднево и Гълъбово осъмна с три ленти

Следващите образци са от читатели и фенове, изпратени в платформата на bTV „ Аз, репортерът “ през последния месец.

„ На буксир “

Един автомобил с ремарка във Варна съумя да съчетае качеството с носталгията по предишното. Волгата, теглеща ремарке от разрязан Трабант, демонстрира, че макар навлизането на хибридите, електрическите автомобили и еко категориите, има място за класики по българските пътища - под една или друга форма.

Снимка: Марин Христев / Аз, репортерът

Автомобили чакат трамвая

Нова мода се вижда и в чакането по трамвайните спирки в столицата. Обикновено там стоят пасажери и контрольори, а колите стопират на местата, избрани за това, само че не и в този случай.

Снимка: Йордан Георгиев / Аз, репортерът

Наличието на забранителни знаци не стопира водачите от паркиране на трамвайната спирка при кв. „ Хладилника “.

Не липсва и образци за паркиране на пешеходни пътеки, като тази в столичния квартал „ Драгалевци “.

Снимка: Аз, репортерът

Дете зад кормилото

Неведнъж в „ Аз, репортерът “ са изпращани случаи, в които деца карат коли, само че идващият клип разбуни обществените мрежи.

Кадрите бяха оповестени в обществените мрежи

Кадрите демонстрират по какъв начин дете ръководи цялостен пътнически рейс и то по Автомагистрала „ Тракия “.

Да натовариш гората... в каруци

Задръстване на пътя сред Предела и Разлог. Не една, не две, не три, а четири каруци, претъпкани с нарязани дънери, изнервиха водачите. Бавното им придвижване е основало заплаха за произшествия при заобикалянето в двулентовия път, като се постанова и цистерна да ги изпреварва.

Отново в насрещното

Автомагистрала „ Марица “ към момента съумява да обърква водачите, като към момента има случаи, в които коли навлизат в насрещното придвижване.

Снимка: Аз, репортерът

Объркани водачи вършат разнообразни маневри, пробвайки се да освободят придвижването по автомагистралата, демонстрират фрагментите от „ Аз, репортерът “

Лято през октомври

Октомврийското топло време свари неподготвени водачите и пасажерите в градския превоз в София. Изключеният климатик и затворените прозорци принуждават избралите да изтрезняват в публичния превоз да потърсят различни способи за изстудяване.

Снимка: Аз, репортерът

Продължавайте да изпращате своите сигнали в приложението на bTV „ Аз, репортерът “ за всичко, което притегля погледа ви - от произшествия, пътища и замърсяване до положителни образци и красиви пейзажи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР