При на 6 януари млада жена е откраднала лаптоп от

...
При на 6 януари млада жена е откраднала лаптоп от
Коментари Харесай

ФБР: Жена се е надявала да продаде на Русия лаптопа на Пелоси

При на 6 януари млада жена е откраднала преносим компютър от кабинета на и се е надявала да го продаде на съветска шпионска организация, твърди ФБР.
Според жалбата, подадена късно в неделя в Окръжния съд във Вашингтон, се упорства за ареста на Райли Джун Уилямс от Пенсилвания на учредения " принудително влизане и основаване на вълнения в Капитолия ".
По информация на „ Уошингтън Поуст “, федералните управляващи са арестували Уилямс, само че не се показват повече детайлности.
Съдейки по няколко фотоси и видеозаписи от нахлуването в постройката, сътрудник на ФРБ твърди, че Уилямс е била видяна наоколо до офиса на представителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси.
Според очевидец, разказан в правосъдния документ единствено като W1, който твърди, че е " някогашен другар на Райли Джун Уилямс ", тя е възнамерявала да изпрати преносимия компютър на собствен другар в Русия, с цел да го продаде на организацията за външно разузнаване.
Тази продажба " пропадна по незнайни аргументи и Уилямс към момента разполага с компютърното устройство или го е унищожила ", се споделя в клетвената декларация.
В реалност към момента не е ясно дали въобще има откраднат преносим компютър от офиса на Пелоси, само че ФБР съобщи, че продължава да проверява.
 Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО) Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО)
Американското издание New Yorker разгласява нови фрагменти от нахлуването на последователите на някогашния към този момент американски президент Доналд Тръм...
В жалбата се показва, че на майката на Уилямс са показани фотоси от Капитолия и дамата е удостоверила, че щерка ѝ се появява на някои от тях: слаба жена с очила и кестенява коса. Според показанията на майката, Уилямс „ ненадейно почнала да се интересува от политиката на президента Тръмп “, а по-късно отпътувала за Вашингтон с татко си.
Служителите показват, че откакто се прибрала вкъщи, Уилямс е събрала багаж в една чанта и споделила на майка си, че няма да я има „ няколко седмици “.
" Изглежда, че Уилямс е избягал ", се споделя в жалбата.
Както показва Агенция Франс Прес, десетки от участниците в акцията против Капитолия, са разпознати и задържани. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР