При много тежки за футбол метеорологични условия ще играят довечера

...
При много тежки за футбол метеорологични условия ще играят довечера
Коментари Харесай

Хебър и Миньор ще играят при 38 градуса

При доста тежки за футбол метеорологични условия ще играят тази вечер отборите на Хебър и Миньор(Перник). Срещата от 2-рия кръг на шампионата във Втора ПФГ стартира в 18,30 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик, а прогнозите на синоптиците за този диапазон от деня са за горещо време - 38 градусова горещина на сянка и цялостно безветрие.

Хебър играе доста сполучливо против този съперник в Пазарджик през последните 20 години. В професионалния футбол след 2000-та година двата отбора са се срещали на стадион " Георги Бенковски " 4 пъти, като във всички мачове успеха е била за пазарджиклии(3:0, 3:1, 1:0 и 2:0).

В исторически проект изобщо, в Пазарджик тези противнци са изиграли общо 23 мача. В тях Хебър е записал 13 победи против 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 33:22 за " гробарите ". Последния триумф на граовци на пазарджишка земя датира от есента на 2004-та година, когато водачът по това време на " В " ЮФГ побеждава с 4:0 втория в класирането Хебър.

След това в нито един от мачовете за състезание на Трета и Втора лига Миньор не е успявал да вземе и точка в Пазарджик.

Хебър и Миньор са се срещали в трите най-високи равнища на проведен футбол в България, като най-вече срещи (29) са регистрирани във второто равнище на футболната пирамида. Перничани са спечелили съвсем половината от тези мачове – 14, а Хебър – 8, като в още 8 случая не е предаван победител. Мачовете в “А” група са единствено 4, като в тях Хебър има позитивен баланс (2 победи и 2 равенства). В третото равнище (Югозападна „ В “ група/Трета лига) изиграните мачове са 10, като в тях и двата тима имат по 5 победи и единствено едно тъждество.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР