При много добри условия на кортовете на Националния ОББ тенис

...
При много добри условия на кортовете на Националния ОББ тенис
Коментари Харесай

БНТЦ бе домакин на тенис турнир за ветерани

При доста положителни условия на кортовете на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина се организира шампионата „ Maccabi Bulgaria Open Tennis Clasic ". Надпреварата за ветерани се организира за пети път посредством и на помощта на Българска федерация по тенис.

В рамките на три дни състезатели от България, Германия, Англия и Израел имаха страхотна опция да премерят сили между тях. Състезанието е проведено от еврейската спортна организация " Макаби " (София) и е част от веригата шампионати на Европейската макабейска конфедерация.

Победители в шампионата станаха: Сингъл - Ерол Хорнстейн. Двойки - Ерол Хорнстейн и Моти Тишауер. Моти Тишауер е доайен на шампионата и дълготраен ръководител на Макаби Европа.

„ Благодарни сме, че продължаваме тази традиция с помощта на господин Юрий Алкалай и Българската федерация по тенис. За нас е ужасно прекарване да играем на кортовете на Националния тенис център. Знаем, че скоро тук се е провела срещата от Купа „ Дейвис " сред тимовете на България и Южна Африка. Атмосферата е съвършена и всичко е проведено безупречно. Идваме тук с доста въодушевление. Хората тук са положителни и доста другарски настроени. Надявам се да се забележим тук и идната година ", разяснява Моти Тишауер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР