При масова стрелба в град Люистън, щата Мейн бяха убити

...
При масова стрелба в град Люистън, щата Мейн бяха убити
Коментари Харесай

Масова стрелба в щата Мейн, убити са най-малко 22 души

При всеобща пукотевица в град Люистън, щата Мейн бяха убити минимум 22 души, а 50 до 60 бяха ранени, заяви телевизия “Фокс нюз ”, като се базира на голям брой източници от правоохранителните орргани, съобщи Ройтерс.

Преди това щатската полиция дружно с окръжният шериф оповестиха, че в града нощес е имало деен стрелец, само че не дадоха детайлности по случая.

Стрелецът почнал пукотевица на три места – в ресторант, магазин и развлекателен център, съобщи “Фокс нюз ”.

Шерифската работа на окръг Андроскогин разгласява две фотоси на обвинения във “Фейсбук ” уточнявайки, че той към момента не е арестуван. Шерифът на окръга моли обществото да помогне стрелецът на фотографията да бъде разпознат – космат мъж в блуза с дълъг ръкав и дънки, който е с винтовка в позиция за пукотевица.

Медицинският център “Централен Мейн ” в Люистън разгласява изказване, в което се показва, че е “реагирал на събитие с всеобщи жертви, всеобщ стрелец ” и реализира съгласуваност с лечебните заведения в региона, за банкет на пациенти.

Люистън е част от окръг Андроскогин и ситуиран на към 56 километра северно от най-големия град в щата Мейн – Портланд, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР