При мащабна спецоперация полиция и барети заловиха предполагаем убиец и

...
При мащабна спецоперация полиция и барети заловиха предполагаем убиец и
Коментари Харесай

Арестувани са заподозрени за разстрела на бившия полицай в София

При огромна спецоперация полиция и барети заловиха хипотетичен палач и негов асистент. Става дума за обвинени за показния разстрел на някогашен служител на реда в София на 25 март. Любомир Иванов беше прострелян смъртоносно покрай столичен мол.

" Беше арестуван причинителят на убийството и негов помощник. Проведоха се редица издирвателни мероприятия, които доведоха до това лицата да бъдат арестувани в подобаващия миг, в който сметнахме, че имаме задоволително доказателства ”, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Заподозреният за асистент е бил задържан в квартал Надежда. И двамата са престъпно проявени, обясниха от полицията. " Имат друг набор престъпни прояви - хулиганства, опиати и други ”, посочи Тодоров.
Претърсвания имаше на общо 7 адреса. Иванов беше разстрелян пред дома си. По данни на очевидци от мъж на велосипед. Тогава стана ясно, че някогашният служител на реда е обвиняем по няколко каузи в София.

 

Работи се по разнообразни версии - и за поръчково ликвидиране, както и за това, че задържаните са водени от лични претекстове.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР