При малки разлики винаги се обжалва. Големият въпрос – не

...
При малки разлики винаги се обжалва. Големият въпрос – не
Коментари Харесай

Политолози: Заради Терзиев ПП трябва да си посипят главата с пепел

" При дребни разлики постоянно се апелира. Големият въпрос – освен разликата е дребна - гласовете са мизерно малко, не бих се кичила с господин Терзиев в случай че съм от Политическа партия, те би трябвало да си посипят с пепел главата поради претендента, който избраха ", съобщи в " Тази заран " политоложката Татяна Буруджиева.

" Голямата победа на Политическа партия над ГЕРБ е Варна. Само там те действително победиха, в Благоевград също е дребна разликата, във Варна е огромното превръщане. Пазарджик също е въплъщение на това, с което Политическа партия пристигнаха във властта – всички да ги последват ", изясни тя.

" Срамна акция и срамна победа в София ", разяснява политологът Росен Стоянов. " В американската процедура тирада се приготвя и за победа и за загуба надалеч от финалния резултат ", съобщи още Стоянов, като съгласно него от Политическа партия " трябваше да излязат и да приказват, а не да оставят вашите кореспонденти в неведение, не е това метода ".

Спрямо високия % гласоподаватели, отбелязали в бюлетина " Не поддържам никого ", политологът Петър Чолаков означи, че тези хора " не могат да припознаят себе си в някой, който е на политическата сцена ". " Не може години да обясняваш по какъв начин няма да работиш с ГЕРБ и Движение за права и свободи и по-късно да се гушкаш с тях, това възмущава гласоподавателите ", изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР