При липса на парламентарно мнозинство и ако пак тръгнем към

...
При липса на парламентарно мнозинство и ако пак тръгнем към
Коментари Харесай

Милен Велчев: Ако тръгнем към нови избори, по-добре е да продължим със стария бюджет

" При липса на парламентарно болшинство и в случай че отново тръгнем към нови избори, моята рекомендация е да продължим със остарелия Бюджет, а да не се приема нов. Не тъй като няма потребност от нов държавен бюджет, има основни проблеми, идващи от неналичието на Бюджет, само че три пъти по-сериозни проблеми ще се основат, в случай че бъде гласуван по неблагоразумен метод нов Бюджет ", сподели пред Милен Велчев, финансов министър в държавното управление на Симеон Сакскобургготски.

Според него от първите изказвания на водачите на парламентарно показаните политически обединения излиза наяве, че ще бъде мъчно съставянето на постоянно държавно управление.

Очакването на Велчев е инфлацията да продължи да понижава и посочи, че това доста ще зависи от развиването на стопанската система в Европейски Съюз и от последващите дейности на Европейската централна банка.

Съществено значимо е да се резервира дефицитът под 3%, изрично акцентира той и добави:

" Неовладяването на недостига ще забави с години влизането ни в еврозоната и ще изпрати извънредно отрицателен сигнал към интернационалните финансови пазари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР