При катастрофата е пострадала 20-годишната Кристин Илиева. Екип на противопожарната

...
При катастрофата е пострадала 20-годишната Кристин Илиева. Екип на противопожарната
Коментари Харесай

Разтърсващо! Момичето, Което Загуби Двата Си Крака След Зверската Катастрофа С Дивна Е Известна Млада Красавица!

При злополуката е потърпевша 20-годишната Кристин Илиева. Екип на противопожарната защита в Плевен е бил извикан на местопроизшествието, с цел да я извади от колата.

В момента манекенката е настанена във Военна болница и е сложена в медикаментозна кома. Кристин има тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща интервенция е осъществена още на 12 март, няколко часа след злополуката, от доцент Тодоров в болничното заведение в Плевен. След това момичето е преместено в София.

Красавицата стана известна преди три-четири години около връзката си с рапъра Кристо, която обаче завърши. През 2016 година тя приключи Търговско-банковата гимназия. Още като ученичка направи първите си стъпки като модел. Майка й - Валерия Колчева е подгласничка на Жени Калканджиева в състезанието " Мис България ".

Кристин работи с " Интермоделс ", а зад граница има задължения към някои от най-големите организации в сектора. Красавицата е трябвало към момента да бъде в Лондон, където постоянно работи, само че поради слабия сезон се е върнала две седмици по-рано. Предстояли са й пътувания още веднъж до Англия и до Щатите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР