При изневяра двамата са категорично, че ще се разведетМесец след

...
При изневяра двамата са категорично, че ще се разведетМесец след
Коментари Харесай

Богданска ражда три луди репортерчета

При невярност двамата са изрично, че ще се разведет

Месец откакто Алекс Богданска и Дани Петканов си споделиха заветното „ да “ в любовното гнездо на ВИП Брадър, двамата към този момент обмислят опцията за три наследника. Талисманът на националите ни по баскетбол и Лудия кореспондент от предаването на Милен Цветков се надяват първата им рожба да е мъжка.

Мечтата си за огромно семейство манекенката загатна и с кадър в порфила си във Facebook. На фотографията 23-годишната хубавица театралничи пред отворен багажник на кола със седем малчугана вътре.

„ Семейство Петканови след 5 години “, гласят думите ѝ към поста. „ Лошото “ само е, че си мислиш, че ще „ минеш “ с толкоз малко деца. Плюс 2, 3 най-малко. Или футболен тим или нищо! “, побърза да я отвърна Даниел.

Влюбените към този момент разделят един покрив и са безапелационни, че при разкрита нова невярност ще се разведат мигновено. Петканов споделя, че не би претърпял да го наранят още веднъж по този метод.

„ Хората бяха толкоз свирепи, че аз се чудех какво толкоз неприятно им се е случило, та да ме ненавиждат по този начин. Те ми отправяха смъртни обиди, замеряха ме с храна, брат ми сподели, че съм позор за фамилията. Беше ме боязън да излизам на открито “, изповяда се пред сп. LOVE style Александра.

Припомняме, че през 2016 година Петканов се отхвърли от нежната си половинка, откакто разбра, че тя му поставя рога от време на време. Той потърси възмездие с обществено оскърбление и за къс интервал от време абсурдът съумя да изстреля Алекс „ с пръст в уста “ към звездния хоризонт.

След като заживяха под зоркото око на Големия брат двамата рестартираха любовните си връзки, макар че моделът прекрачи прага на Къщата като обвързана жена. В опит да почисти името си, манекенката отдаде изневерите си на чиста доза любознание.

Миската, която се разписа с присъединяване в Непобедимите 3, призна, че е била щастлива с Петканов, само че е лягала с други, с цел да види дали някой не може да я зарадва повече, написа екран. Младоженците отхвърлят слуховете, че за сватбата си във ВИП Брадър са взели чек за 200 000 лв.. Част от извоювания си хонорар обаче двамата ще заделят за новия си дом.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР