При избора на спортно облекло обръщаме специално внимание на неговата

...
При избора на спортно облекло обръщаме специално внимание на неговата
Коментари Харесай

ЗА или ПРОТИВ спането без дрехи в жегата

При избора на спортно облекло обръщаме особено внимание на неговата материята, тъй като тя е от значително значение за комфорта на тялото ни по време на подготовка. Това важи и за пижамите - от качеството на материята, от която са направени, зависи качеството на съня ни.

Например, необятната копринена или памучна пижама ще разреши на кожата ви да диша и ще предотврати прегряване, което е изключително значимо в жегата.
 Какво значи позата, в която спите през нощта? Какво значи позата, в която спите през нощта?
Интересно е, че от методът, по който спим може да се извлече доста информация за това какви хора в действителност сме. Нека забележим:  1. Пл...

Всяко облекло, което е прекомерно плътно, основава условия за нараснало производството на пот. В случая това единствено ще утежни проблемите на кожата като екзема.

И тук поражда главният въпрос - би трябвало ли да спим с пижама в жегата?

Известно е, че към една пета от хората избират да спят голи и това в действителност може да усъвършенства качеството на съня и сполучливо да контролира телесната температура, само че единствено в случай че чаршафите и завивките са от първокачествен памук. В противоположен случай даже при спане без облекла, може да се потите повече, тъй като потта не се всмуква от синтетичните тъкани и основава условия за в допълнение нагряване.

Но все пак специалистите са безапелационни, че спането без облекла през лятото обезпечава по-комфортен сън.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР