При избор на нов смартфон от топ-ниво, повечето потребители обръщат

...
При избор на нов смартфон от топ-ниво, повечето потребители обръщат
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 8 срещу iPhone 8 Plus: коя камера е по-добра

При избор на нов смарт телефон от топ-ниво, множеството консуматори обръщат внимание на главната камера, тъй като точно с нейна помощ ще снимат клипове и фотоси.
В края на месец август бе показан новия Samsung Galaxy Note 8 с двойна съществена камера, а неотдавна на пазара излезе и iPhone 8 Plus . Да се избере смарт телефонът с по-добра камера не е елементарно и специалистите на DxOMark взеха решение да оказват помощ в това отношение, като създадат подробни проби на двойните камери на тези две мобилни устройства и сложиха оценки.



При сравнението на главните камери на смарт телефоните Samsung Galaxy Note 8 и iPhone 8 Plus, специалистите на DxOMark им сложиха по 94 точки от 100 вероятни. Малко ненадейно, тази организация зави, че смарт телефоните, работещи под ръководството на Android и iOS имат еднообразно положителни характерности. И въпреки всичко, това е междинната оценка в тестванията. В някои проби едната камера е по-добра, а в други не толкоз.



Смартфонът Samsung Galaxy Note 8 получи най-високи оценки за реализацията на оптичния зум, за качеството на фотосите през нощта, само че сподели по-слаби резултати при запис на видео (84 точки). Силните страни на камерата в iPhone 8 Plus са оптичната стабилизация при запис на видео, и отличната работа на HDR технологията. Но междинният резултат е идентичен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР