При инцидент в завод 4 на военния завод Арсенал“ в

...
При инцидент в завод 4 на военния завод Арсенал“ в
Коментари Харесай

Взрив във военния завод Арсенал в Казанлък е довел до жертви

При случай в цех 4 на военния цех „ Арсенал “ в Казанлък във вторник са починали хора, най-вероятно трима. Това сподели за Българска телеграфна агенция шефът на сдружението Николай Ибушев . Българска национална телевизия заяви, че става дума за гърмеж.

Инцидентът е станал в завод 112, като мястото към момента не е разчистено. Броят на потърпевшите не е сигурен на този стадий, а на място има коли за спешна помощ и полиция.

Сигналът за случай е постъпил Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Стара Загора в 11:07 часа. Според Михаил Михов от пресцентъра на районната работа, представен от Българска телеграфна агенция, незабавно са били изпратени два противопожарни автомобила, както и чиновници от ведомствената пожарна към предприятието.

Представителка на Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " в Стара Загора сподели за Българска телеграфна агенция, че се образува екип, който да тръгне към мястото. Според нея по първична информация има една жена, която се транспортира към УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР