При гласуване на правителството, което ще предложи проф. Николай Габровски,

...
При гласуване на правителството, което ще предложи проф. Николай Габровски,
Коментари Харесай

Христо Иванов: При гласуването на кабинет групите да дадат обяснения за отсъстващите депутати

При гласоподаване на държавното управление, което ще предложи проф. Николай Габровски, парламентарните групи да дадат пояснения за отсъстващите си депутати – кой по каква причина не в пленарната зала. Това изиска в изявление за бТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, намеквайки, че резултатът от гласуването може да бъде повлиян от това.    

Той призна, че Демократична България има доста допирни точки с проф. Габровски, а самият той буди благосклонности.

По думите му, казусът е в това, че болшинството зад вероятно негово държавно управление ще се конструира към ГЕРБ – съгласно него е невероятно кабинет с мандата на тази партия да придвижи страната напред.  

Иванов разяснява, че проф. Габровски се е заел да бъде поръчител за правосъдна промяна, само че без промяна на прокуратурата всяка мярка ще бъде палиативна.  Той още веднъж сложи като първо изискване промяната на Иван Гешев.

Иванов отклони въпроса за отхвърли на Политическа партия да поддържат предлагането за понижаване на цените на горивата, като съобщи, че не са обсъждали тематиката с тях и ще изчака да види обстановката в пленарната зала.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР