При евентуални предсрочни избори резултатите биха били сходни с тези

...
При евентуални предсрочни избори резултатите биха били сходни с тези
Коментари Харесай

Борисов: Промените в Изборния кодекс ще докарат на Радев служебна победа на президентските избори


При възможни предварителни избори резултатите биха били сходни с тези от извършените при започване на месеца. Това е прогнозата на премиера в оставка Бойко Борисов , който дружно с представители на кабинета си се срещна с туристическия отрасъл, съобщи БНР.

„ Дори да приемем теоретично - Слави е първи, не ни желае нас, би трябвало със същите тези партии, те ще са в Народното събрание, само че ще влязат и патриотите към този момент. Тогава отново ли ще кажем: „ Докато не ми дадете цялата власт, еднолично да ви ръководя, отново на избори “. Те се занимават единствено с едно нещо - Избирателният кодекс и по какъв начин да прекарат съдиите да се регистрират на депутатите. После се наскърбяват юристи те, че съм споделил, в противен случай, аз почитам адвокатската колегия, само че сега аз приказвам за юристи те в Народното събрание. И, дай боже, по-бързо да ни изчегъртат, стана един месец към този момент, на можем да си тръгнем “.

Промените в изборното законодателство ще се създадат, за да се подсигурява служебна победа на Румен Радев  на идните президентски избори , разяснява още Борисов 

„ Променят Избирателния кодекс, но той не е за тия избори значим, той е значим за президентските избори, тъй че някой услугва на президента, с цел да има служебна победа. Да забележим дали ще е по този начин, някой като почне да прави с предумисъл нещо, постоянно народът го санкционира. Явно, президентът колкото и да се мотае, а той се мотае единствено заради една тематика - да си смени разпоредбите изборните за президентските избори “.

На срещата с туристическия бранш Борисов сподели, че на следващия ден ще бъде признат националният План за възобновяване.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР