При Дунав мост 2, на границата с Румъния, все още

...
При Дунав мост 2, на границата с Румъния, все още
Коментари Харесай

Все още няма терминали за винетки на Дунав мост 2 във Видин

При Дунав мост 2, на границата с Румъния, към момента няма терминали за електронни винетки. Причината била, че устройствата не са освободени от митницата. Според информация на българо-румънското сдружение, което стопанисва моста се чака да бъдат инсталирани три устройства.
На границата с Румъния, при Дунав мост 2, към момента няма терминал за електронни винетки, чака се да бъдат инсталирани три устройства до дни, оповестиха за Българска телеграфна агенция от българо-румънското сдружение, стопанисващо оборудването.

Във Видин в центъра могат да се купят електронни винетки на няколко места, само че камионите не могат да влизат в центъра на града. " Информираме всички влизащи в страната на Дунав мост 2, че във Видин по Е-79 електронна винетка може да се закупи на бензиностанциите, споделиха от смесеното българо-румънско сдружение.

В неделя вечер от АПИ са били на пункта за монтаж на три устройства за електронни винетки, само че се оказало, че контейнерът с устройствата не е освободен от митницата. Устройствата ще бъдат инсталирани до ден-два, увериха от сдружението.

От Агенция " Пътна инфраструктура " потвърдиха, че на територията на област Видин са инсталирани и работят терминали за самотаксуване за пазаруване на електронни винетки на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Брегово " и " Връшка чука ", както и на няколко от бензиностанциите в града.

Четири терминала за продажба на електронни винетки има на граничния пункт „ Дунав мост “ в Русе. Устройствата бяха доставени в ранния следобяд в петък, оповестява Rusemedia.

Тепърва следва за чужденците, които влизат в страната, да бъдат сложени и указателни табели от кое място да си купят винетки на граничния пункт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР