При акция на специализираната прокуратура е задържана Лиляна Деянова, която

...
При акция на специализираната прокуратура е задържана Лиляна Деянова, която
Коментари Харесай

Проверяват Лиляна Деянова за връзки с Васил Божков и злоупотреба с еврофондовете

При акция на профилираната прокуратура е арестувана Лиляна Деянова, която е по-известна като певицата Лилана от близкото минало. Тя се ревизира за злоупотреби с еврофондове и за възможни връзки с обвинения предприемач Васил Божков.

Акцията е извършена в събота, като са арестувани най-малко петима за период от 24 часа. Сред тях са бийтбоксърът Александър Деянов, прочут като SkilleR, който е брат на Деянова, както и съдружникът ѝ – Мартин Димитров.

Според прокуратурата петимата арестувани са работили като проведена незаконна група. Разследват се корист с европейски средства и данъчни закононарушения. Проверява се дали Лилана е подставено лице на предприемача Васил Божков, заяви бТВ. Срещу Божков има повдигнати 11 обвинявания. Той се намира в Обединените арабски емирства и прокуратурата изиска изгонването му, само че към този момент няма отговор от управляващите в Абу Даби.

От държавното обвиняване дават обещание да дадат повече информация по случая при започване на идната седмица.

В съобта е изработен обиск и в ИТ компанията, в която Деянова е съучастник, сподели юристът ѝ Николай Хаджигенов пред бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР