Президентството има афинитет към изграждане на нови политически проекти, към

...
Президентството има афинитет към изграждане на нови политически проекти, към
Коментари Харесай

Гуцанов: Президентството има афинитет към изграждане на нови политически проекти

" Президентството има афинитет към създаване на нови политически планове, към политическа трансформация на пространството ", сподели пред бТВ Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

„ През тези седем месеца на ръководство Българска социалистическа партия беше партията, която не разреши по никакъв метод да има експорт на оръжие за Украйна. Знаете, че декларация, която първоначално беше много остра против Русия, беше смекчена, с помощта на парламентарната група на Българска социалистическа партия. Ние бяхме тези, които желаеха възобновяване на диалозите с „ Газпром “. Когато стана изгонването на съветските дипломати, Българска социалистическа партия бяхме тези, които казахме, че не можем повече да водим диалози с Кирил Петков “, съобщи още той.

Според Гуцанов е прекомерно необичайно всички тези неща да са срещу вижданията на президента Румен Радев и да се вършат сходни внушения с този длъжностен кабинет.

„ Надявам се в идващото ръководство Българска социалистическа партия да сме тези, които да създадат всичко допустимо да има най-хубавите доставки на енергоресурси за страната ни ", съобщи той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР