Президентският говорител Песков заяви, че Москва ще се върне незабавно

...
Президентският говорител Песков заяви, че Москва ще се върне незабавно
Коментари Харесай

Русия прекрати зърнената сделка

Президентският представител Песков съобщи, че Москва ще се върне неотложно към осъществяването на споразуменията за Черно море, незабавно щом съветската част от договорката за зърно бъде изпълнена.

Черноморските съглашения в действителност престанаха да работят през днешния ден, съветската част от договорката за зърното, отнасяща се до Русия, не е изпълнена. Това съобщи в понеделник пред публицисти представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

" Всъщност договореностите за Черно море престанаха да бъдат в действие през днешния ден. Както сподели по-рано президентът на Руската федерация, срокът на 17 юли изтича. За страдание, частта, отнасяща се до Русия в това черноморско съглашение, до момента не е изпълнена. Затова то се приключва ", съобщи Песков.

" Сделката за зърното е прекъсната ", акцентира представителят на Кремъл. - Веднага щом съветската част бъде изпълнена, съветската страна ще се върне неотложно към осъществяването на тази договорка. "

Москва публично уведоми Анкара, Киев, както и секретариата на Организация на обединените нации, че възразява против удължаването на договорката за зърно, съобщи и Мария Захарова, представител на Външното министерство на Русия.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР