Президентските избори на Барселона няма да се състоят както бе

...
Президентските избори на Барселона няма да се състоят както бе
Коментари Харесай

Удар по Барса и Меси - пропадна датата за президентските избори

Президентските избори на Барселона няма да се състоят както бе планувано на 24 януари. Причината е пандемията от ковид и броят на инфектирани в района. Това е огромен удар за самия тим, тъй като в случай че референдумът не се организира до края на този месец, каталунците няма да могат да привлекат нови попълнения, които да подсилят състава, който е на трето място в Ла Лига след Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.

Тази неизясненост към новия необут на "блаугранас " може да изнерви в допълнение капитана Лионел Меси. Неговият контракт е до края на сезона и аржентинецът ще бъде заставен да изчака още седмици или даже месеци, с цел да разиска бъдещето си с наследника на Хосеп Мария Бартомеу, когато той бъде определен.

Тази заран представители на клуба са се срещнали с локалните управляващи, на която са разбрали, че наложените ограничения не разрешават провеждането на вота и няма да бъде направено изключение.

Все още няма изясненост към възможна нова дата. От Барселона са поискали да бъде позволено гласоподаване по пощата, само че още няма отговор.

Изборите трябваше да се проведат през март в края на мандата на Бартомеу. Оставката му стана причина за прибързано насрочване на нови избори.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР