Президентската администрация знаеше 3 седмици по-рано, че няма как да

...
Президентската администрация знаеше 3 седмици по-рано, че няма как да
Коментари Харесай

Захариева работи добре с президента, но не иска да научава за КСНС от медии

" Президентската администрация знаеше 3 седмици по-рано, че няма по какъв начин да отида " . Това съобщи по отношение на КСНС вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева в ефира на bTV.

" Хубаво е да не научаваме от медиите за КСНС, когато става въпрос за интернационален ангажимент с 9 министри. Изпратих отчет и се надявам да продължим дебатите идната седмица ", изясни Захариева.

 Радев желае да е ясно кой и защо приказва от името на властта
Радев желае да е ясно кой и защо приказва от името на властта

Въпиющ непрофесионализъм вижда президента при избора на изтребител

Тя посочи, че има положителни работни връзки с президента . " За да може да не се случва това повторно, постоянно преди да се разгласи, се звъни на кабинета ", безапелационна е Захариева, тя е схванала от медиите и чак по-късно е получила писмо.

" Убедена съм, че когато продължим във вторник ще излезем с решения. Всички желаеме да успеем с това ", разгласи вицепремиерът.

 Борисов разгласи
Борисов разгласи " протеста на КСНС " за 100% подправена вест

Битката не е моя, съобщи министър председателят по темета за шефа на новата организация

По мотив случая с Антон Тодоров, Захариева напомни, че Тодоров се е извинил. " Неслучайно подаде оставка и към този момент не е депутат. Тези гейтове на тези хора, не че им омръзна, само че в случай че това е методът да бъдеш съпротива, то това е визията на Българска социалистическа партия. Няма да отговаряме на това, а ще демонстрираме какво вършим ", изясни външният министър.

 Христо Стоичков недоумява какво ще гласоподават на Министерски съвет
Христо Стоичков недоумява какво ще гласоподават на Министерски съвет

Решението за назначение на Стоичков за почетен консул е изтекло

На въпроса ще се избере ли нов почетен консул в Каталуния , Екатерина Захариева отговори, че почетните консули нямат мандат . " Благодарни сме му ", сподели Захариева и добави, че както Стоичков самичък е споделил, той към този момент не живее там , тъй че ще бъде усложнен да извършва функционалностите. Според нея Стоичков е прекалил , не можело по този начин. Захариева е безапелационна, че изтеклият документ не е мандатност.

" Това е все едно да кажете, че не сте български жители, в случай че ви е изтекла персоналната карта ", посочи Захариева и още веднъж повтори благодарността им към Христо Стоичков . Тя е безапелационна, че няма по какъв начин след противозаконен референдум да се разгласи самостоятелност.

Относно възмущенията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за проектите за натовска флотилия в Черно море , Захариева посочи, че това въобще не е правилно .

" Нинова нещо не е схванала отново ", изясни Захариева и добави, че най-вероятно аленият водач е подведена от това, че НАТО обръща внимание и се концентрира в Югоизтока .

 Корнелия Нинова пита ще има ли черноморска натовска флотилия
Корнелия Нинова пита ще има ли черноморска натовска флотилия

Парламентаристите научили от непознати медии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР