Президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Доналд

...
Президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Доналд
Коментари Харесай

Важна среща между Путин и Тръмп на 7 юли

Президентите на Русия и Съединени американски щати - Владимир Путин и Доналд Тръмп, ще се срещнат на 7 юли в Хамбург, в границите на форума на върха на Г-20, заяви външнополитическият консултант на Кремъл Юрий Ушаков, представен от Ройтерс.
 
" Съгласувахме датата 7 юли ", сподели Ушаков на брифинг за публицисти в Москва. Тя ще се състои през първия ден от съмита на групата на 20-те в немския град Хамбург.
 
" Това е фактически значима среща, която ще има първостепенно значение за интернационалната непоклатимост и сигурност, всички я чакат ", добави той, като напомни, че връзките сред Москва и Вашингтон сега са " на практика на нулата ".
 
Ушаков изрази вяра, че първата персонална среща на двамата президенти ще бъде " задоволително обстойна ", съобщи ТАСС. Той посочи, че не е планувана конференция след срещата.
 
Срещата на двамата президенти ще бъде във формат на обособена сказка, а не контакт " на крайници " в коридорите на форума, разясни малко по-късно прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков. " Планираме я като пълноценна " седяща " среща ", добави Песков.
 
По-късно Белият дом удостовери, че Тръмп и Путин ще се срещнат в петък следобяд в коридорите на Г-20. " Това ще бъде естествена двустранна среща. Други мнения по този въпрос през днешния ден няма да има ", означи представител на Белия дом.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР