Президентът Владимир Путин поздрави руските жени по случай Международния ден

...
Президентът Владимир Путин поздрави руските жени по случай Международния ден
Коментари Харесай

Във видеопослание Путин призова децата да се раждат рано

Президентът Владимир Путин поздрави съветските дами по случай Международния ден на дамата . Путин съобщи, че най-важното за една жена е фамилията, както и " неуморната грижа за децата, тяхното здраве, обучение, стремежът да ги възпитаме по този начин, че да израснат почтени, сполучливи хора ".

" Вие, скъпи дами, сте способни да преобразите света със своята хубост, мъдрост и духовна благотворителност, само че на първо място с помощта на най-големия подарък, който природата ви е дала - раждането на деца. Майчинството е невероятната орис за дамите ", сподели президентът във видеопослание.

Според него смисълът и същността на фамилията е " продължението на рода, историята на всяко семейство и на нашата страна ". Владимир Путин увери, че ползите на фамилията в Русия в този момент са " безспорен приоритет " и даде обещание, че управляващите ще създадат всичко допустимо многодетните и младите фамилии " да почувстват грижата и помощта на страната " . Той също по този начин благодари на дамите в зоната на военната интервенция в Украйна.

Путин прикани децата да се раждат рано, с цел да се обезпечи увеличение на популацията на Русия. През октомври 2023 година Министерството на здравеопазването стегна разпространяването на медикаменти за аборти. Министърът на опазването на здравето Михаил Мурашко назова " порочна процедура " дамите да преследват кариера, като отсрочват раждането на деца за по-късно.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР