Президентът узря, за да управлява. Той стана по-мъдър, по-опитен и

...
Президентът узря, за да управлява. Той стана по-мъдър, по-опитен и
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Президентът узря, за да управлява

Президентът узря, с цел да ръководи. Той стана по-мъдър, по-опитен и с по-ясни придвижвания. Узряването е това, което те води напред. Той стана общественик. Това сподели ръководителят на 48-то Народно заседание Вежди Рашидов в предаването „ Тази събота " по бТВ.

Той дефинира служебния кабинет като добър и уравновесен, а премиера Гълъб Донев - като извънредно уравновесен.

Бившият министър на културата Велислав Минеков обаче съгласно него е нанесъл доста вреди, тъй като е назначил доста „ протестъри " в администрацията.

Според него е било допустимо образуване на експертно държавно управление, „ само че омразата не можехме да я оставим, улицата си беше вътре в нас ". Българското общество има предел на толерантност и граници, акцентира Рашидов, и то не може да понесе още дълго време от същото. „ Следващия път, в случай че не стане, уповавам се, че към този момент ще предизвикаме българското общество. Ще ги изведем още веднъж на улицата ", съобщи той.

Вежди Рашидов счита, че е допустима коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в идващия парламент. „ Защо не? Отдавна се клатят едни мантри за корупция за Движение за права и свободи. Същото може да се каже и за Политическа партия след тяхното ръководство. Дошло е време да спасяваме българския народ, а не партиите ", разяснява той.

За трите месеца, в които е работил, 48-ят парламент е приел над 52 законопроекта и това съгласно него не е малко работа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР