Президентът се е объркал - мафията е в политиката. Това

...
Президентът се е объркал - мафията е в политиката. Това
Коментари Харесай

Гешев: Президентът се е объркал, мафията е в политиката

Президентът се е объркал - мафията е в политиката . Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в изявление за Нова телевизия. Той дефинира изказването на президента от през вчерашния ден като тъжно, тъй като президентът би трябвало да сплотява нацията и не е симптом на държавнически метод да атакуваш прокуратурата

Гешев съобщи за следващ път, че няма да се преценява своите дейности с политически изявления и възможните политически последици. Единственото, с което ще се съобразяваме са доказателствата, уточни основният прокурор.

Чувствам се поласкан от мнението, че прокуратурата е съумяла да се провежда за три часа, с цел да влезе на акция в президентството . Така основният прокурор отхвърли тезата, че акцията от през вчерашния ден в президентството е отговор на изказването на Румен Радев по абсурда с НСО. Главният прокурор изясни, че по следствието се работи от май месец, а разрешенията за обиските и изземванията са взети в неделя и понеделник.

Не може президентството да трансферира отговорността за личните си неточности към прокуратурата.
 Възмутен от ръководството, Радев излезе на митинга
Възмутен от ръководството, Радев излезе на митинга

От нас зависи да изпъдим мафията от изпълнителната власт

" Румен Радев се подреди в редицата на Иван Костов, към хората, които нападат прокуратурата, които приватизираха и ограбиха народа . Ако счита, че като президент това е нещо вярно, аз не мога да се меся. "

За която и да е членка на Европейски Съюз - дали е обикновено да получиш правосъдно решение преди да е излязло, дали е обикновено да лобираш за политическа регистрация, дали е обикновено да оказваш друга логистична активност. Какво би се случило в една страна от Европейски Съюз при такова нещо? Знам какво се случи тук.

Казаха, че не е проблем. Това е казусът на българската страна. Трябва да схванат - това време свърши, няма да има амнистия , няма да има двоен стандарт, няма значение дали става въпрос за секретар на президента, дали става въпрос за министър, отсече Гешев след поредицата от реторични въпроси.
 Прокурори влязоха в президентството Обновена
Прокурори влязоха в президентството

От Габрово Гешев сподели, че не бил осведомен с детайлности по акцията

Според него казусът в тази страна е, че има хора, които нарушават закона и с пари считат, че са недосегаеми : " Докато аз съм основен прокурор няма да има двоен стандарт, няма да има амнистия.

България има жители, а не жители. Законът е за всички. "

Аз няма да си подам оставката, за какво да го върша? Десетки олигарси се крият и има не малко арестувани министри , за това ли да подам оставка, попита Гешев. Който върви по криви пътища, ще падне внезапно, предизвести Гешев и се закани: " Очаквайте всичко от нас. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР