Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство

...
Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на ПП-ДБ

Президентът Румен Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков съобщи, че оферират акад. Николай Денков за министър-председател още веднъж.

Още гледайте във видеото на SafeNews: 

„ В ръката си нося досието с решението на нашата ПГ. Първият мандат беше провален, тъй като сътрудниците от ГЕРБ-СДС не си съблюдаваха своята спогодба. Във втория мандат ние предлагаме акад. Денков още веднъж. С ясното схващане обаче, че дадохме опция да не отидем в поредност от избори, които съгласно нас, предстоят. В този миг давам официално досието, с ясното схващане, че тя ще бъде върната “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
„ Аз ще върна мандата несбъднат, защото в актуалното Народно събрание няма поддръжка нито за управническата стратегия, сподели Денков. „ Няма поддръжка и за промените. Коалицията ГЕРБ-ДПС желае избори и това е резултатът от тяхното предпочитание. Единият вид е да се върнем обратно, там където рекетът беше естествена процедура. Или ще продължим с европейския път на развиване на България. “

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР