Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на държавния глава на

...
Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на държавния глава на
Коментари Харесай

Енчо Керязов получи Почетния знак на президента

Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на президента на изтъкнатия цирков актьор и акробат Енчо Керязов за цялостния му принос в региона на спорта и цирковото изкуство.

Президентът уточни в приветствието си, че изкуството, с което Енчо Керязов подарява публиката самоуверено може да бъде наречено " върховен пилотаж " в цирковото изкуство. Трябват доста сили, сила, гений, храброст, мъжество, с цел да може да се реализира и поддържа в продължение на десетилетия такова съвършенство, което ни дава куража да имаме вяра в силата на духа и безграничните човешки благоприятни условия, сподели Румен Радев.

Президентът Радев сподели още, че е нужно огромно сърце, родолюбие и доста обич, с цел да се реализира това, което Енчо Керязов прави за българските деца. Радев добави, че церемонията е израз на благодарност на обществото ни към моралната и финансова поддръжка на Керязов за децата на България.

Като уточни, че посланието на фондацията на Енчо Керязов " Благотворителността осмисля триумфа " е израз на персонална идея на известния акробат, президентът изрази вяра, че от ден на ден хора ще последват неговия образец и от ден на ден съумели българи ще подават ръка на младите гении.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР