Президентът Румен Радев участва в церемонията по случай 30-ата годишнина

...
Президентът Румен Радев участва в церемонията по случай 30-ата годишнина
Коментари Харесай

Президентът Радев участва в церемонията по случай 30-ата годишнина на Пощенска банка

Президентът Румен Радев взе участие в церемонията по случай 30-ата годишнина на Пощенска банка.

В словото си на събитието президентът означи одобряването на банката през годините измежду водачите в своя бранш, принос за което имат както визионерският взор на управлението, по този начин и сплотеният екип. Румен Радев напомни, че през юли тази година точно на управлението на Пощенска банка е връчил наградата „ Банка на годината “.
 
Държавният глава открои партньорството на Пощенска банка с водещи университети по света и аналитични центрове и добави, че тя освен улавя трендовете, които се развиват в банковия бранш, бизнеса и технологиите, само че и съумява доста бързо да ги вкара в своята активност в България.
 
„ На 1 октомври, открихме газовия интерконектор Гърция-България, с който партньорството сред двете страни затвърждава стратегическата ос на непоклатимост на Балканите, която получава и своето физическо измерение. Стъпвайки на вашите триумфи, в лицето на Пощенска банка тази ос има и своето финансово измерение “, акцентира още президентът в приветствието си. Румен Радев насочи благопожелание екипът и управлението да останат все по този начин покрай своите клиенти и сътрудници и да продължат решително и новаторско да гледат в бъдещето.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР