Президентът Румен Радев си освободи деня заради 50-годишнината на съпругата

...
Президентът Румен Радев си освободи деня заради 50-годишнината на съпругата
Коментари Харесай

Деси Радева проговори за враговете си

Президентът Румен Радев си освободи деня поради 50-годишнината на брачната половинка си Десислава, която тя празнува на 9 юли.

Личният мотив на първата дама се падаше във вторник, а президентът не съумя да изчака най-близкия уикенд, с цел да й направи изненада за празника. От съображения за сигурност обаче Радеви не пожелаха да споделят къде тъкмо са отпразнували 50-годишнината на Ген. Деси.

Близки до президентското семейство издават единствено, че атмосферата била сантиментална, а президентът не подарил на обичаната си движимост, а прекарване, каквато е дългогодишната им традиция.

Макар Десислава да не получи публични честитки от нито един почитан човек в страната, а единствено от другари, съученици от Бургас и някогашни сътрудници, тя не пропусна да изкаже трепетите си към юбилея в персоналния си профил във Facebook:

„ Благодаря! На същинските другари, на мнимите другари, на ласкателите. На откровените, на лицемерните, на враговете си. На коментаторите, сеирджиите и наблюдаващите. Научихте ме на доста през моите 50 години. Дай Боже, да продължа с ученето още дълго време! Благодаря и на медиите! Искрено се изненадах от благото отношение. Всички вие бъдете здрави и правилни на себе си! И... както пеят „ Аеросмит “ - животът е пътешестване, не последна точка. Нека пътуваме! Най-вече към себе си “, цитира „ Ретро “.

Обръщението й този път не бе съпроводено от рок евъргрийн, въпреки да е общоизвестно, че този жанр музика е непосредствен до сърцето й, а от песента на Каналето и Ку-ку Бенд – „ Приятели, издадена през 1995 година в албума „ Жълта брошура “.

Музикалният избор на Десислава не е инцидентен, защото известно време тя е работила в екипа на същото предаване, като е била персонална секретарка на Слави Трифонов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР