Президентът Румен Радев ще връчи първи проучвателен мандат за съставяне

...
Президентът Румен Радев ще връчи първи проучвателен мандат за съставяне
Коментари Харесай

Радев ще връчи първи проучвателен мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ - СДС

Президентът Румен Радев ще връчи първи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в понеделник. 

" Надявам се допълнителното време, което дадох на партиите, да е било оползотворено по най-хубавия метод ", уточни пред публицисти президентът, откакто взе участие в тържественото отбелязване на 80-ата годишнина от основаването на Националната спортна академия " Васил Левски ".

В отговор на въпрос дали ще наложи несъгласие на измененията в изборния закон, президентът сподели:
" Когато текстът на новоприетия закон постъпи в президентската институция, ще бъде прегледан най-детайлно и ще се произнеса. По отношение на възможността  президентската институция да не взе участие при назначението на шефове на служби, тъй като има такова законодателно предложение, аз мисля, че е несъстоятелно партията, която сама реши да се асоциира с смяната, да упорства за връщане към порочния управнически модел. До наскоро службите за сигурност бяха под директното управление, на " ръчно ръководство ", от министър-председателя. Сега ни оферират да се узакони корупционният комфорт ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР