Президентът Румен Радев ще се срещне днес в Доха с

...
Президентът Румен Радев ще се срещне днес в Доха с
Коментари Харесай

Румен Радев ще се срещне в Доха с емира на Катар 

Президентът Румен Радев ще се срещне през днешния ден в Доха с емира на Държавата Катар шейх Тамим бин Хамад Ал Тани. Българският държавен глава е на публично посещаване в Катар до 12 април.

Румен Радев ще бъде посрещнат в Доха с публична гала от емира шейх Тамим бин Хамад Ал Тани. Предвидени са среща "на четири очи ", както и диалози сред двете публични делегации.

Президентът Радев ще открие Катарско-български бизнес конгрес и ще се срещне с представители на българската общественост в Катар.

Държавният глава ще беседва с министър-председателя и министър на вътрешните работи на Държавата Катар шейх Абдула бин Насер бин Халифа Ал Тани. В рамките на визитата президентът Радев ще се запознае с активността на фондация "Катар " за обучение, просвета и публично развиване. В Доха президентът ще посети и централата на организацията Форум на страните-износителки на газ.

Водената от президента делегация включва представители на изпълнителната власт, на висши образователни заведения, както и представители на десетки български компании от отбранителната промишленост, нововъведенията, строителството, биотехнологиите, земеделието и производството на храни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР