Президентът Румен Радев ще посети село Кочан, община Сатовча, където

...
Президентът Румен Радев ще посети село Кочан, община Сатовча, където
Коментари Харесай

Радев открива учебната година в Кочан, откъдето Доган разпределяше порциите

Президентът Румен Радев ще посети село Кочан, община Сатовча, където ще вземе присъединяване в празничната стратегия по откриването на първия образователен ден и отбелязването на 50-ата годишнина на СУ „ Христо Смирненски “. Държавният глава ще произнесе слово и ще връчи плакет " Св. св. Кирил и Методий " на шефа на образователното заведение.

Faktor.bg напомня, че селото стана известно с емблематичното изявление на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган през 2009 година По време на среща с електората си той съобщи: " Депутатите нямат власт, нямат власт....Властта е в моите ръце! Това желая да ви кажа!... Министри, зам.-министри, дирекции, вицепремиери и така нататък В мене е съсредоточена властта, а не е във вашите депутати, желая да го знаете това!... Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на компаниите в страната. Искам да сте доста наясно с този въпрос ".

14 години по-късно Румен Радев, който със служебните си кабинети до неотдавна държеше цялата власт, избира същото село, само че за 15-и септември. Според редица анализатори президентът до последно не е желал да има постоянен кабинет и да се направи така наречен " сглобка ", с цел да продължи своята надмощие. Не е ясно дали изборът е съвпадане поради юбилея на учебното заведение или президентът се пробва да насочи послания към ръководещите, с които е на нож. Последните му гневни изявления, че ще му " приберат " службите още повече вбеси президента и демонстрира, че по-скоро още желае да държи юздите на страната и да я отклони от верния път в източна посока.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР