Президентът Румен Радев се впусна в нова груба атака срещу

...
Президентът Румен Радев се впусна в нова груба атака срещу
Коментари Харесай

Радев отново нападна грозно ПП: Озъбеното лице на една пълзяща диктатура

Президентът Румен Радев се впусна в нова груба офанзива против " Промяната ", като още веднъж подвигна тематиката с изтеклия запис през Радостин Василев от тяхното съвещание.

" Срамните записи от партийното съвещание на " Продължаваме промяната " и последвалите признания на водачите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща тирания и фанатизъм като поръчка за тежки престъпления, за чистки, „ подписани с кръв “, за разгром в институциите, за държавна измяна ", разгласи Радев по време на командировка в Молдова.

" Винаги съм заявявал, че България би трябвало да има постоянно държавно управление. Но то би трябвало да почива на ясни демократични правила и най-много да работи за България. Не чакам целувката сред Борисов и Петков да роди нещо друго с изключение на омерзение. А то не води до доверие и действителни решения ", сподели още той.

Само преди три дни Радев надали не отхвърли да съблюдава конституцията, като унижи акад. Николай Денков на церемонията по връчване на мандата и разгласи, че осъществяването му към този момент би било " дискредитирано ".

Според Радев записите довели до " разтърсено доверие и разтърсена европейска вероятност на България ", за което той считал да води диалози с европейски водачи.

" Ще положа старания да ги убедя, че макар мрачните разкрития, България ще се запази като естествена, демократична европейска страна ", декларира той.

По-рано през днешния ден Явор Божанков упрекна " Възраждане " в това, че са се синхронизирали с президента Румен Радев и работят в полза на Русия, а не на България.

" Радев сподели в прав текст, че в България не би трябвало да има постоянно държавно управление. " Възраждане " са същият този глас в Народното събрание. Това не е глас на боен, окупирал държавната власт. Не е глас на фашисти, които насаждат ненавист в залата на Народно събрание. Този глас е глас на непозната страна. Това е гласът на Кремъл. Така звучи Путин на български език ", сподели Божанков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР