Президентът Румен Радев се срещна представители на коалицията Продължаваме промяната-

...
Президентът Румен Радев се срещна представители на коалицията Продължаваме промяната-
Коментари Харесай

ПП-ДБ потвърди пред президента, че остава в опозиция

Президентът Румен Радев се срещна представители на обединението " Продължаваме промяната- Демократична България ". Това е третият диалог на президента в границите на консултациите с парламентарно показаните партии.

" Лесно е да се смъкна държавно управление, мъчно е ново да се направи. ГЕРБ получи 6 пъти мандати, това е 7-ият и нито веднъж не съумя да направи държавно управление. Ние успяхме два пъти ". Това съобщи Николай Денков от ПП-ДБ по време на консултациите.

" Първата и втората политическа мощ работеха дружно от самото начало и когато смъкнаха нашите държавни управления. Те да поемат отговорност, в този момент е техен ред ", посочи Денков. 

" В това Народно събрание ГЕРБ и Движение за права и свободи демонстрираха неправилен метод. Ние постоянно сме започвали с цели и законодателна стратегия, не виждам нищо такова, виждам единствено скрити диалози за позиции, уточни Денков и добави:

" При нас целите не са изменени. Ние оставаме в съпротива ".

От своя страна Кирил Петков сподели, че гласоподавателите са дали опция на ГЕРБ да имат мандат за 7-ми път. 

" Надявам се за техните гласоподаватели, че няма да ги разочароват още веднъж. Ние не отстъпваме от нашите политики ", сподели Петков.

Атанас Атанасов сподели, че са се появили фотоси на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. 

" Залят съм от телефонни позвънявания от неслучайни хора. Ако в навечерието на сформиране на държавно управление има висока степен на опасност към мандатоносителя, това е значим проблем за страната ", сподели Атанасов.

Президентът Радев съобщи, че има информация, когато има огромен риск в страната за сигурността, само че когато се касае за опасност за физическо лице, не трябва да става обществена тази информация. 

" Ще приказвам със службите за такава информация, която споделихте ", се обърна Радев към Атанасов.

С " Възраждане не споделяме метода, по който виждаме Европа и света ", сподели Денков в отговор на въпрос на президента дали ПП-ДБ биха се присъединили в анти-ГЕРБ коалиция под водачеството на " Възраждане ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР