Президентът Румен Радев се появи с голямата си дъщеря Дарина

...
Президентът Румен Радев се появи с голямата си дъщеря Дарина
Коментари Харесай

Радев с дъщеря си Дарина на театрална премиера

Президентът Румен Радев се появи с огромната си щерка Дарина Радева на театрална премиера. Двамата дружно с министърът на културата Боил Банов и зам.-кметът на Столичната община Тодор Чобанов, приветстваха на крайници артистите от вдъхновяващия театър на младата Анастасия Събева - Кралят Елен, заяви Канал 3, представен от Монитор.

Къдрокосота президентска щерка е запалена по театъра. Тя е част от трупата на 35 СОУ, която изнася представления у нас и в чужбина на френски език. Вероятно и това е повода президентът да избра нейната компания пред тази на втората си брачна половинка Десислава Радева.

След бурните аплодисменти, президентското семейство не скри вълнението си и приятната изненада от работата на младите театрали, поздрави целия екип за напъните и пожела "На добър час! " на Христо Мутафчиев и на екипа на Съюза на артистите в идните събития на Салона. Представлението се състоя във връзка формалното разкриване на Софийски сценичен салон 2018.

Министърът на културата Боил Банов благодари на Христо Мутафчиев, на неговия екип и на управлението на НДК за решението Софийският сценичен салон да бъде открит в Театър Азарян.

„ Аз го чета като явен, дебело емфатичен знак, че Националният замък на културата ще продължи стабилно да развива политики напълно в региона на българските изкуства”, означи министърът и добави, че „ Софийски сценичен салон се трансформира в празник за всички нас, ние го чакаме всяка година, сигурен съм, че ще имаме опция да забележим доста забавни спектакли”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР