Президентът Румен Радев с нови критики към управляващото мнозинство. Пред

...
Президентът Румен Радев с нови критики към управляващото мнозинство. Пред
Коментари Харесай

Радев: Цялата режисирана истерия издава страх от нова партия

Президентът Румен Радев с нови рецензии към ръководещото болшинство. Пред публицисти президентът съобщи, че цялата режисирана нервност издава боязън от нова партия.

" Този хор на страха сплоти партиите в сглабката и дребните политически обединения, които дружно се усещат застрашени от ерозията на доверието. Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава някакви очаквания някому, че могат да подходят и към президентската институция по този начин, само че това няма да се случи ", безапелационен бе Радев, представен от.

Според него обстановката е такава, че появяването на опция е неизбежно, с цел да се върне нормалността и европейската вероятност.

" Ако дам доверието си на някоя политическа групировка, ще го заявя самичък ", каза държавният глава.

„ Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш персони, ще промениш настроенията на хората. Народът е засегнат от цените, схемите, назначенията, неуспеха в ерпоейската ни интеграция, жилища с асансьори и безконтролно ръководство ", разясни той.

„ Призовавам способените органи да извадят всички сигнали, преписки и каузи за БТК, за " Булгартабак ", за КТБ, за ББР, за язовири, магистрати, за Митници, за " Дунарит ", и отравянето на Гебрев, за офшорки, за сложени лица – притежатели на парцели, хотели и на бизнеси в чужбина. Останаха ужасно доста въпроси да висят. Обществото ни чака отговори. Как да се борим с корупцията освен това състояние? ", попита Румен Радев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР