Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Радев отговори на Борисов: Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от осветляване

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на отговори на днешните мнения на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по отношение на проблема с следствието на ОЛАФ за доставката на високопроходими коли.

"Паметта на министър-председателя явно се нуждае от ободряване, откакто на 7 октомври 2018 година от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от държавното управление му средства и доставените коли, а през днешния ден няма спомен за публичната поръчка, контрактувана от подчинената му администрация ", се споделя в известие от прессекретариата на президентството.

Радев настоя още веднъж за цялостно осветляване на случая, както и за инспекция на изразходваните милиарди през годините.

"Президентската институция още веднъж приканва за цялостно осветляване освен на този случай, само че и за инспекция на изразходваните милиарди левове през последните години, в това число в случаите, когато публични поръчки не се организират въобще и прекратява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сюжет ", написа още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР