Президентът Румен Радев разкритикува работата на правителството и Народното събрание.

...
Президентът Румен Радев разкритикува работата на правителството и Народното събрание.
Коментари Харесай

Румен Радев разкритикува работата на правителството и парламента

Президентът Румен Радев разкритикува работата на държавното управление и Народното събрание.
„ Едни и същи компании печелят публични поръчки. От 10 компании най-после остава една. Фирми с неразбираема благосъстоятелност и капитали изкупуват енергопреносната мрежа. Това разкрива неспособността на страната да отбрани публичния интерес “, разяснява президентът Румен Радев по време на лекция пред студенти и преподаватели в УНСС.
„ Когато приказваме за стопанска система, би трябвало да помним, че тя е директно обвързвана с политиката. Не би трябвало да забравяме, че триумфът на всяка политика се мери с изгодите за обществото. България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Българските пенсионери мизерстват “, разяснява още президентът.
Радев изнесе лекция за социално-икономическото развиване на България посланици, преподаватели и студенти в границите на Младежки стопански конгрес.
„ В момента България наподобява на строителна площадка. Някакви хора носят материали, други ги крадат, тъй като е мрачно. Едни хора строят автомагистрали, а след тях остават дупки, тъй като е мрачно. Крайно време е да включим прожекторите! “, сподели още Румен Радев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР