Президентът Румен Радев призова за повече прозрачност в управлението на

...
Президентът Румен Радев призова за повече прозрачност в управлението на
Коментари Харесай

Радев призова за повече прозрачност в управлението на държавата

Президентът Румен Радев прикани за повече бистрота в ръководството на страната. Той взе участие в церемонията по връчване на премиите " Златна мартеница " за принос към бизнеса у нас на сдружението " Произведено в България – съюз на дребния и междинен бизнес ".

При връчването на отличие на винарско имение " Драгомир " президентът уточни:

" Напоследък най-модерната дума е " бистрота " - бистрота на ръководство, бистрота на решенията, бистрота на правене на меморандумите, на съдружните съглашения и на всичко към тях. Мога да ви кажа, че този принцип на бистрота от дълго време е въведен в тази винарна. Когато аз я посетих, там целият индустриален цикъл - от влизане на гроздето до бутилирането и извеждането в магазина - е зад едни големи стъкла, като се вижда целият цикъл. Аз желая да пожелая този принцип да се придвижи в действителност и в страната ".

Президентът акцентира, че страната и бизнесът би трябвало да си сътрудничат:

" Ние виждаме стремежа на дребния и на междинния бизнес - с доста иновативност, с доста високо равнище на упоритост и голям труд - по какъв начин лети напред и в това време страната " се влачи ", а от време на време в действителност се включи и " задна скорост ". Ние би трябвало и най-много дружно с вас да създадем по този начин, че страната и бизнесът да гледат в една посока, да имат дружно едно високо равнище на упоритост, да си сътрудничат и да бъдат сътрудници ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР