Президентът Румен Радев открива заседанието на Консултативния съвет за национална

...
Президентът Румен Радев открива заседанието на Консултативния съвет за национална
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: Радев открива КСНС след политическа демонстрация пред президентството

Президентът Румен Радев открива съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) на тематика " Интегриране на Западните Балкани в Европейски Съюз. Роля на Република България в разширението на Европейски Съюз и в процеса на стабилизиране и асоцииране: Република Северна Македония и Албания ".

Непосредствено преди откриването на КСНС пред президентството имаше политическа проява. Неизвестен разпръсна позиви пред " Дондуков ", в които пишеше " В Македония българи няма, а единствено македонци. И Пиринска Македония е по този начин ".

През последната половин година България е подложена на непрекъснат напън от страна на европейските сътрудници за отварянето на вратата на западната ни съседка Северна Македония към Европейски Съюз.

Откриването на КСНС идва и на фона на ръководството на новото държавно управление, което даде обещание да възобнови разговора с македонските си сътрудници.

На съвещанието не са поканени да участват членовете на смесената българо-македонска комисия, удостовери пред Dir.bg проф. Ангел Димитров, който я ръководи от българска страна.



Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР