Президентът Румен Радев обяви, че ще връчи първия мандат за

...
Президентът Румен Радев обяви, че ще връчи първия мандат за
Коментари Харесай

Президентът връчва в понеделник първия мандат за съставяне на правителство

Президентът Румен Радев разгласи, че ще връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарно показана група (ГЕРБ-СДС) в понеделник. Той взе участие в тържественото отбелязване на 80-ата годишнина от основаването на Националната спортна академия „ Васил Левски “.

" Надявам се, че времето, което дадох в допълнение, да бъде оползотворено по най-хубавия метод ", посочи президентът. Той разяснява още, че ще реши дали да наложи несъгласие върху измененията в Изборния кодекс откакто законопроектът бъде дефинитивно признат, откакто се запознае в елементи с него.

Несъстоятелно е партията, която сама реши да се асоциира с смяната, да упорства за връщане към порочния управнически модел, сподели Радев във връзка предлагането на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " министър председателят да назначава ръководителя на ДАНС. До наскоро службите за сигурност бяха под директното управление на ръчно ръководство от министър-председателя, а в този момент оферират да се узакони корупционният комфорт, добави президентът.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР