Президентът Румен Радев не цели с критики да свали правителството.

...
Президентът Румен Радев не цели с критики да свали правителството.
Коментари Харесай

Радев критикува правителството, но не целял да го сваля 


Президентът Румен Радев не цели с рецензии да смъкна държавното управление. Това съобщи той пред българската общественост в Берлин.

„ Правителството би трябвало да работи по стратегическите за страната въпроси и да чува какво му споделят жителите. Много е значимо за едно държавно управление, което идва с огромни обещания, да ги съблюдава, да няма сиви зони, да няма скрити процеси. Така че аз като президент няма да се откажа от това и го върша не с цел да смъква държавното управление, а поради хората “, твърди президентът.

Той обаче предизвести, че запазването на положителния звук с държавното управление зависи от решаването на стратегически за страната въпроси, в това число Северна Македония.

„ Имаме известни разминавания и аз ще продължа да последвам тази позиция и от това ще зависят и връзките ми с държавното управление “, сподели той. Отправи и рецензии към неналичието на разговор с протестиращите:

„ Важно е да има разговор, когато бизнесът желае срещи, да се схваща, да се чува, да се усеща какво желаят българите “, акцентира той, представен от dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР