Президентът Румен Радев назначи журналистката Габриела Наплатанова – Русев за

...
Президентът Румен Радев назначи журналистката Габриела Наплатанова – Русев за
Коментари Харесай

Президентът назначи Габриела Наплатанова в СЕМ

Президентът Румен Радев назначи журналистката Габриела Наплатанова – Русев за член на Съвета за електронни медии от квотата на президента, оповестиха от прессекретариата на президентството.

Габриела Наплатанова е част от бТВ Медиа Груп от самото основаване на малкия екран през 2000 година Има магистърска степен от Факултет по публицистика и всеобща връзка на СУ " Св. Климент Охридски ".

Има образования по програмата IREX на Държавния департамент на Съединени американски щати и Европейския център за сигурност " Джордж Маршал ", както и участия в голям брой медийни стратегии на американската задача в НАТО.

През 2019 година пази дисертация на тематика " Управление на медийните резултати и медийните интервенции по време на въоръжен спор " във Военна академия " Г.С. Раковски ", факултет " Национална сигурност ".

Отразява тематики, свързани с вътрешната и външната политика на България, проблеми в областта на сигурността и защитата, въоръжени спорове на Балканите, Ирак и Афганистан. Автор е на няколко десетки документални планове на външнополитически и военни тематики, свързани с НАТО, киберсигурността, отбраната на данните и проблемите на бежанците.

Владее британски, употребява френски и съветски език. Омъжена с две деца. Съпругът на Наплатанова е водачът и пълководец на авиобазата " Граф Игнатиево " ген. Николай Русев.

Миналата седмица парламентът
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР