Президентът Румен Радев назначи бившия председател на Бюрото за контрол

...
Президентът Румен Радев назначи бившия председател на Бюрото за контрол
Коментари Харесай

Президентът назначи критик на прокуратурата за правен съветник

Президентът Румен Радев назначи някогашния ръководител на Бюрото за надзор на специфичните разследващи средства Бойко Рашков за член на своя юридически съвет.

" Бойко Рашков има дълготраен юридически стаж. В професионалната си кариера е заемал редица виновни държавни постове като шеф на Националната следствена работа, шеф на Специализираната следствена работа, член на Висшия правосъден съвет, депутат в 39-ото Народно заседание, заместник-министър на правораздаването ", гласи съобщещнието на прокуратурата.

Бойко Рашков е доцент лекар по углавен развой и управлява катедра " Наказателноправни науки " в Юридическия факултет на Университета за национално и международно стопанство.

През януари, когато избухна абсурдът с оповестените от прокуратурата записи на президента, Рашков разгласи, че това е нелегално и прикани Висшия правосъден съвет да ревизира основния прокурор Иван Гешев,

Преди няколко дни Рашков разяснява, че прокуратурата невиждано е потъпкала правилото на следствената загадка и употребява събрана със СРС информация за политически цели.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР