Президентът Румен Радев направи обръщение към народа и Народното събрание

...
Президентът Румен Радев направи обръщение към народа и Народното събрание
Коментари Харесай

Румен Радев в парламента: България продължава да губи най-ценното си - хората

Президентът Румен Радев направи послание към народа и Народното събрание за старта на новия политически сезон.

" Очертава се тежка парламентарна сесия, следва приемането на редица закони, най-важният от които държавният бюджет и локални избори ". С това увещание към политическите сили в Народно събрание стартира словото си президентът, който употребява конституционните си пълномощия, с цел да се обърне към депутатите и народа.

Радев регистрира, че в страната има проблеми, чието решение освен че е наложително, само че и изисква отдалечен небосвод.

" Надявам се, че след нощното бдение на екраните, успеха на Григор Димитров да повлияе на работоспособността ", пошегува се Радев.

" Няма да влизам в елементи за обстановката в страната. Моята позиция е известна, само че наред с разискването на редица индикатори, не би трябвало да пропущаме и обстоятелството, че България продължава да губи своето най-ценно благосъстояние - хората. Голяма част от българските жители се отчуждават от личната си страна. Чезнат главните фактори за дейно ръководство, бистрота, отчетност и отговорност ", акцентира президентът Радев. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР