Президентът Румен Радев коментира скандала със сина му. Пред журналисти

...
Президентът Румен Радев коментира скандала със сина му. Пред журналисти
Коментари Харесай

Румен Радев с горещ коментар след скандала със сина му

Президентът Румен Радев разяснява абсурда със сина му. Пред публицисти той направи изявление, обвързвано и с други горещи тематики.

Държавният глава насочи апел към публицисти и служби да проверяват злоупотребите с европари, осъществени в интервала от 2015 до 2018 година. Това беше неговият отговор на въпроса за проблема с публичната поръчка на джипове за Министерство на вътрешните работи, разследвана от OLAF, написа БЛИЦ, базирайки се на Нова телевизия.

 Президентът съобщи, че чака от медиите да бъдат не по-малко дейни и по други констатации на OLAF.

„ Към констатацията на OLAF и Европейска комисия за крупните злоупотреби в Агенция „ Митници ”, които облагодетелстват, съгласно техни отчети, избрани компании и лица на висши обществени длъжности в България и ощетяват европейския бюджет “, съобщи още президентът, представен от БЛИЦ.

Той акцентира, че по планове на комисията за интервала 2015-2018 година цената на загубите възлиза до 1 милиарда лева в едно с лихвите, които изискуем.

Държавният глава разяснява и абсурда със сина си.

Той съобщи, че от началото мандата фамилията му е подложено на непрекъснати офанзиви. Президентът добави, че няма желание повече да разясня този режисиран скандал.

„ Вие, медиите, имате всичките запаси да ревизирате обстоятелствата и едвам тогава да информирате необятната общност. Установете ги вие. Аз не съм проверяващ орган “, съобщи още Румен Радев, представен от БЛИЦ.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР