Президентът Румен Радев коментира днес бомбените заплахи срещу училища, които

...
Президентът Румен Радев коментира днес бомбените заплахи срещу училища, които
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма реални заплахи нито за образователната система, нито за изборите

Президентът Румен Радев разяснява през днешния ден бомбените закани против учебни заведения, които дефинира като хибридни офанзиви. Държавният глава акцентира, че няма действителни закани нито за просветителната система, нито за изборите:

„ Както виждате такива серии от бомбени закани текат освен в България, само че и в цяла Европа и в Съединени американски щати.  Органите на реда дружно с партньорските служби вършат всичко допустимо да открият източниците на тези закани и да ги обезвреждат. Но все още това, което знаете и вие от нашите органи на реда, няма действителни закани, нито за просветителната система, нито за изборите. Докато не забележим ясно открит източника, не можем да кажем с решителност тъкмо от кое място идват заканите и тъкмо кой ги прави “.

Президентът Румен Радев направи коментара си по време на честването на 70-годишнината на Химикотехнологичния и металургичен университет и 20-годишнината на Националния научно-изследователски център Българско водородно общество в София, на които е посетител. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР