Президентът Румен Радев изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на

...
Президентът Румен Радев изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на
Коментари Харесай

Румен Радев благодари на огнеборците, участващи в овладяването на пожарите

Президентът Румен Радев изрече своята признателност за всеотдайните старания на всички огнеборци за преодоляването на пожарите на територията на страната, заяви президентството.

В телефонни диалози , извършени през днешния ден, с основен комисар Николай Николов - шеф на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", президентът се осведоми за усложнената оперативна конюнктура.

Пожарникарите демонстрираха екипност и професионализъм в този сложен за доста българи миг , сподели по време на диалога Радев. Той изрече изключителна благодарност и към работата на локалните управляващи, военните формирования и доброволците, които се включват в потушаването на огнените стихии. Благодарности заслужават всички, които оказват своевременна помощ за справяне с изключителната обстановка, добави Румен Радев.

Държавният глава показва съпричастност към потърпевшите фамилии, чието имущество е повредено . Президентът Радев чака държавното управление в съгласуваност с локалните управляващи да набележат ограничения за превъзмогване на вредите и подкрепяне на засегнатите.
 Над 12 са пожарите в Кюстендилско
Над 12 са пожарите в Кюстендилско

Изпепелени са 20 къщи в село Долно село
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР