Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха цветя пред

...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха цветя пред
Коментари Харесай

Румен Радев: Необходими са общи усилия за промяна на Европейския съюз

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поставиха цветя пред паметника на Незнайния войник във връзка 75 години от края на Втората международна война.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Двамата ще участват и на тържествена гала по издигане на знамето на Европейския съюз във връзка Деня на Европа пред постройката на президентската институция. На събитието са поканени ръководителят на Народното събрание, министър-председателят и ръководителите на парламентарните групи в Народното събрание.

Президентът съобщи, че влизаме в нов стадий от историята на Европа. " Поклон пред паметта на всички починали в името на Европа ", сподели той.

В рецесия, в каквато сме сега, а тя е многопластова, има доста съставни елементи - главните са здравният, общественият, икономическият, има възможност всички тези фактори да преминат и към политическа рецесия, разяснява пред публицисти президентът Румен Радев.

Най-важното е да търсим това, което ни сплотява, тъй че да можем да излезем по-силни, по-сплотени, по-отговорни за нашето бъдеще и за нашите жители, сподели президентът, запитан кой е общият интерес пред страната ни.



В малко послание на профила си във " Facebook " по случай днешния 9 май - Деня на Европа и Ден на успеха, той приканва за общи старания за смяна на Европейския съюз и той да стане по-близък до проблемите на хората и по-солидарен при рецесии.

" Нека не забравяме и че мирът и стабилността не са даденост, нито върховенството на закона и демократичните свободи ", означи още президентът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР